top of page
Търсене
  • Снимка на автораDAWSON

8 различни идеи за коледни подаръци

Закъсняла коледна статия за закъснели коледни подаръци.


Наясно сме, че повечето хора отлагат стресовото пазаруване за последния момент и най-вероятно, ако четеш тази статия само седмица преди Коледа си един от тях. Затова се постарахме да синтезираме и подредим предложения за лесни, интересни и практични коледни подаръци. Всяка прилика с действителни продукти е напълно умишлена и търсена! :)


1. Подарете пътуване

Малко са по-скъпите и ценни неща от спомените които си създаваме, особено тези от пътувания и посещения на различни места. В този си избор трудно бихте сбъркали, защото почти не познаваме хора, които не обичат да изследват и посещават нови места. Това в никакъв случай не трябва да е само скъпа и непосилна инвестиция за екскурзия в друга държава. Местата, които могат да се посетят и без да прекрачваме границите на нашата страна са много и разнообразни. Нужен е само един свободен уикенд, малко проучване, карта и изследователска нагласа! Но пък ако все пак искате подаръкът да е обвързан с допир до друга култура, човек може да намери доста изгодни самолетни билети до интересни дестинации. Стига, разбира се, да е запознат и да следи цените им.



2. Пътна чанта

Със сигурност за едно пътуване, било то само за уикенд или пък за седмица, е нужен и сак в които да се поберат всички нужни и ненужни вещи, които взимаме навсякъде с нас. Достатъчно голям, удобен и да, стилен- все пак държим и на това! В този ред на мисли е добре когато се взима правилното решение да се търси продукт, кото да е достатъчно качествен и издръжлив на цялото мъкнене, препълване, затваряне и отваряне на което подлагаме пътните си чанти. Ще те зарадваме като ти кажем, че няма нужда да започваш да търсиш едва сега, защото имаме няколко предложения, които точно отговарят на тези определения. Можеш да ги разгледаш тук.


3. Фотосесия

Още един начин за запечатване на спомените е професионална фотосесия. Не е задължително да е с коледни декори и празнична тематика. Повечето фотостудиа предлагат ваучери, които могат да бъдат използвани в срок от няколко месеца, така че пролетна фотосесия ни звучи като нещо, което всеки би очаквал с нетърпение. Ако се чудите за добър фотограф знаем най-чаровното момиче за вас. Нейно дело са всички снимки на нашите продукти. Открийте я тук.



4. Удобно и функционално портмоне

Всеки от нас има портмоне. Много жени дори се отказват от чантите си, но не и от дамските си портмонета. Тук също трудно бихте сгрешили ако изберете това предложение за подарък. Нужно е само да познавате добре човека и да знаете кой стил би му допаднал най-много. При мъжете изборът се свежда най-вече до правилното разпределение, наличието на достатъчно отделения за карти и монети, прегради за банкноти. При дамите всичко това важи на 100% + факторите размер и цвят. Това усложнява тройно задачата в избора на правилната покупка, но за щастие ако вече сте разгледали нашия сайт знаете, че покриваме огромна гама от дамски ми мъжки портмонета в най-разнообразни цветове и големини. Ако пък не сте- може да ги разгледате тук и тук.


5. Дегустация на вино

Един различен подход към ценителите на вкусната храна и качествените напитки(не е трудно да се сетите за такива хора). Дегустация на отбрани сортове български и чуждестранни вина вече може да се намери на много места, а за един техен любител това е несъмнено класен подарък, показващ отношение и изтънченост. Ние също бихме заложили на него! Ако пък това предложение ви се струва твърде претенциозно просто заложете на класиката- бутилка вино и кутия ръчно изработени шоколадови бонбони.


6. Готварски курс

Смятаме, че подаръците не винаги трябва да бъдат под формата на физически предмети. Преживяванията често пъти генерират много по-вълнуващи емоции, особено когато са споделени с приятели. Сещате ли се за нещо по-забавно от готварски курс в петък вечер с добра компания и чаша бяло вино? Добре де, сещате се, но пък това е нещо различно и все още набиращо популярност у нас! Изборът от курсове е огромен- от домашно приготвена прясна паста или автентично японско суши до сурови десерти и безглутенови торти. А най-прекрасното е, че накрая опитвате от всичко приготвено през тези няколко часа кулинарни занимания. Любовта на човек минава през стомаха, щастието- също!


7. Чанта за лаптоп

Още един подарък, който е общовалиден за почти всеки един от вашите приятели. Въпреки това, ви препоръчваме да насочите този избор към човек, който използва своя лаптоп извън дома и се налага често да пътува с него. Изберете достатъчно удобна чанта, съобразена с размера на лаптопа и броя вътрешни отделения и джобове. Качествени и разнообразни модели, разбира се, сме събрали тук и тук. Предимството ни е, че изпращаме всичко в рамките на 1-2 работни дни, така че все още не е късно да поръчате и да пристигнат при вас точно преди празниците.


8. Билети за кино, вечеря и разходка

И най-накрая подарете част от вашето време на човека, когото цените. Вземете два билета за приятен филм, запазете маса за вечеря в уютен ресторант и след това се разходете по някоя тиха и спокойна уличка. Говорете, споделяйте, смейте се и се забавлявайте. Няма нищо по-ценно и скъпо от споделените емоции и лично отношение. Бъдете креативни и излезте от рамките на традиционните подаръци!







542 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page