top of page

Луксозни кожени изделия DAWSON

РАЗНООБРАЗИЕ

ЗА ВСЕКИ ПО НЕЩО

ДОБРИ ЦЕНИ

ВИНАГИ ГАРАНТИРАНИ 

КАЧЕСТВО

100% ИТАЛИАНСКА КОЖА

ХАРАКТЕР

ИНТЕРЕСНИ ДИЗАЙНИ

ЗА НАС

СПЕЦИАЛИСТ В ПРОДАЖБАТА НА ЛУКСОЗНИ КОЖЕНИ ИЗДЕЛИЯ

Ние в DAWSON предлагаме подбрана колекция от продукти, изработени от висококачествена предимно естетвена кожа. Нашият асортимент включва кожени дамски и мъжки портмонета, чанти, борсети, бизнес и пътни чанти, кожени аксесоари. Продуктите ни отразяват както класическата линия в модата, така и нейната модерната визия.

Нашата история започва още пред 1990 г. когато за първи път създаваме фирма DAWSON под формата на малък семеен бизнес, което се запазва и до днес. Това е важно за нас, защото ни дава възможност да подходим с внимание, индивидуалност и специално отношение към всеки един наш клиент и неговите нужди. Позволя ва ни лично да подготвим и изпратим желаната от него поръчка във възможно най-кратък срок.

Затрудняваш се при избора си на артикул, колебаеш се или просто не можеш да поръчаш през нашия сайт- свържи се с нас и с удоволствие ще ти помогнем със съвет и ще ти препоръчаме най-подходящия за теб продукт!

Какво ни отличава от другите?- истинската стойност на нашите продукти! Стремим се да предлагаме кожени изделия, на достъпни и реални цени, едновременно предлагайки качествена изработка и отношение към всеки един детайл.

Обичаме да ви правим щастливи и да бъдем полезни!

Contact
Woman Shopping

Woman Shopping

Класически портмонета

Класически портмонета

Стилни чанти

Стилни чанти

Цветни портмонета

Цветни портмонета

За вашия шопинг трип

За вашия шопинг трип

bottom of page